Zsaluzási munkák

Tapasztalatból tudjuk, hogy az építőiparban szorít az idő, sokszor kevés az erőforrás, logisztikailag nehéz optimalizálni a munkaerő kihasználtságát. Más esetekben a szakértelem hiánya okozhat csúszást, ne adj isten egyéb problémákat. Ezért gondoltunk egyet és szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy igény esetén minden zsaluzással kapcsolatos feladatot le tudunk venni ügyfeleink válláról.

Szakképzett embereink profin és gyorsan elvégzik a zsalu szállítását és felállítását, akár tőlünk bérelt zsalu, akár saját zsaluanyag esetén. Ügyfeleink 9 és 7 fős brigádjaink közül választhatnak, illetve komolyabb munka esetén együtt is rendelkezésre állnak a teljes, 16 fős létszámmal.

Embereink nettó óradíja a munka jellegétől függően 3400 ft/órától 4800 ft/óra között mozog. Mennyiségi elszámolás esetén (minimum 100m²) nettó négyzetméter árak a következők:

födém zsaluzás: 4000-6000 ft/m²
koszorú zsaluzása 4200-6500 ft/m²
gerenda zsaluzása 4500-6800 ft/m²
pillér zsaluzás 5800-11000 ft/m²
kétodali falzsaluzás nem látszó szerkezethez 5500- 8500 ft/m²
kétodali falzsaluzás látszó szerkezethez 6500- 9500 ft/m²
Kérjük töltse ki árajánlat kérő lapunkat, ahol megjelölheti, hogy a zsaluzási munkáról szóló ajánlatunkat zsalubérlettel együtt vagy anélkül szeretné megkapni.

Várjuk szíves ajánlatkérésüket!

 

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban még több információra van szüksége, érdeklődjön munkatársainknál 08:00-17:00 között az alább feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen.

Kisebb volumenű munkák esetén: Falzsaluzatok!

 

A betonfalak kialakítása helyszínen öntött, monolit technológia alkalmazása esetén falzsaluzatokkal oldható meg.

Kisebb volumenű munkák vagy kiegészítő szerelések kézi, daru nélküli munkavégzését teszik lehetővé a kistáblás zsaluzatok. A nagy terjedelmű monolit vasbeton felületek zsaluzását a daruval mozgatható, megnövelt táblaméretű nagytáblás zsaluzatok képesek kiszolgálni. A síkzsaluzatok egyenes, törtvonalú és íves falak zsaluzására is alkalmasak. Anyaguk szerint lehetnek fémkeretes vagy fatartós zsaluk. Felhasználhatók egy- és kétoldalt zsaluzható falaknál egyaránt. Az egy oldalt zsaluzható falaknál a zsalukat egyoldali támasztó bakokkal támasztják meg. A kétoldalt zsaluzható falaknál a zsaluhéjakat átkötő anker szárakkal fogatják össze. A falzsaluzat attól függően, hogy milyen magas falat kell kizsaluzni, állhat vízszintes deszkázatból függőleges hevederrel vagy függőleges deszkázatból vízszintes hevederrel.

 

A Doka zsalu rendszerei rugalmasan alkalmazkodnak a különféle alaprajzokhoz, falhosszúságokhoz, falmagasságokhoz, a rendszerelemek pontos illeszkedése minőségi betonfelületet eredményez.

Könnyű, kézzel mozgatható, strapabíró acél keretes Doka falzsalu, alapokhoz, pillérekhez, falakhoz. Merev, horganyzott acélkeret és strapabíró zsaluhéj biztosítják a hosszú élettartamot.

  • stabil szerkezet minden feladathoz
  • ellenálló sokszori alkalmazás során is megbízható
  • könnyű a daru nélküli zsaluzáshoz

Válassza a költséghatékony megoldást! Éljen a Doka bérlés lehetőségével!

 

 

Zsaluelemek, zsaluzási segédanyagok, állványelemek, létrák

 

A műanyag vagy acél alapanyagú zsaluhéj közvetlenül érintkezik a betonfelülettel, addig ameddig a beton megszilárdul egyben tartja a szerkezetet. Zsaluzati kiegészítők a műanyag távtartók, alátétek, ékek, zsalutábla dugók, excenterek.

A betonfelület és a zsaluzat között elválasztó réteget képező zsaluleválasztó eszközökön keresztül kiváló simaságú, akár látszóbeton minőségű felületek hozhatók létre. A zsalulemezeket bordák és kalodák merevítik, illetve fogják össze. A különböző leeresztő szerkezetek (pl.: ékek, zsámolyok, csavarorsós emelők) a kizsaluzást segítik, a zsaluzat állványelemeinek egyenletes leeresztését biztosítják.

A fém, fa és ezek kombinációjából álló állvány járólapok, a külső és belső átjárók az állványon történő közlekedést biztosítják. Az oldalvédelem korláttal és oldalvédő ráccsal oldható meg. Az állványok kiegészítői az állványcsövek, amelyek állványbilinccsel rögzíthetők az állványelemekhez. A lakossági és ipari felhasználásra kifejlesztett összecsukható fellépők és szerelődobogók, félprofi, profi és szakipari létrák a magasban (tetőn, homlokzaton, stb.) végzett munkák eszközei. Egyedi igényekhez igazodó szakipari létrák: a tetőlétra, a hevederekkel meghosszabbítható kéményseprő létra, a támasztólétra, a toló- és húzóköteles létra, a kétoldalon járható létrafokos és lépcsőfokos létra, az ablaktisztító létra. Az ellenőrzési és karbantartási munkák elvégzését rögzített létrák (pl. tűzlétra, aknalétra) segíthetik.

 

Doka födémtámaszok

A Doka födémtámaszok minden felhasználáshoz helyes választást jelentenek és nagyban támogatják az építkezéseken végzett kemény munkát. A szabadalmaztatott számozott lyukak, a zúzódás és kiesés elleni védelem, a kovácsolt anyák, a tűzihorganyzott kivitel és a gazdaságos rögzítő kengyel az Eurex top és Eco födémtámaszok azon tulajdonságai, melyek világszerte meggyőzték ügyfeleket.

Költséghatékony megoldás a födémtámasz bérlés!

 

Doka láb bérlés, födémtámasz bérlés

A doka láb bérlés árak elérhetőek weboldalunkon ITT: